VÍDEOS D'ALTERNATIVA


Els drets i els deures dels infants. 
Abril: Ponyo en el acantilado

Per acabar el trimestre estem visionant la pel·lícula Ponyo en el acantilado dels famosos estudis japonesos Ghibli. Tracta de la història d'una petita peixet que vol convertir-se en una nena. Una lliure adaptació del conte de la Sireneta amb el qual es tracta la necessitat de qualsevol ésser humà de trobar el seu propi camí a la vida independentment del seu orígen. 
Març: què és el Bullying? 

El 21 de març vam veure l'obra de teatre en anglès titulada "Freaky" que tractava el tema del bullying. A Alternativa hem parlat del tema i hem visionat alguns vídeos per comprendre-ho millor.

The Bullydance


Blanca i la seva motxilla


Febrer: posar-se en el lloc de l'altre

Ens sabem posar en el lloc de l'altre? Sabem comprendre què necessita un company tan sols mirant-lo? Parlem-ne. Aquest curtmetratge us farà reflexionar:


Parlem del que està passant a SíriaA Alternativa hem vist: La profecia de les granotes

Pel·lícula que treballa valors com la tolerància, el saber conviure amb els altres, la família, la naturalesa dels animals, la infància i també els totalitarismes. Guanyadora de nombrosos premis, van caldre un equip de 200 persones i 6 anys de feina per poder fer-la.


Gener: Països del món

Per aprendre més sobre els diferents països i cultures, clica aquí.


Novembre: SOM DIFERENTS

A Alternativa estem treballant la diversitat. Ho fem a través de les cançons i visionant la fantàstica pel·lícula "Azur i Asmar" que acabarem de veure aquesta setmana. 

Aquí teniu el tràiler de la pel·lícula:
SOLIDARITAT I COL·LABORACIÓEl club Super3 també ens recorda que el ser diferent és genial perquè tots som únics i especials. Setembre i octubre: M'ACCEPTO COM SÓC? PARLEM D'AUTOESTIMA

A Alternativa hem començat el tema de l'Acceptació d'un mateix. Hem visionat un petit conte del "Petit avet" i ara estem veient la pel·lícula "Kirikú y la bruja" que tracta sobre la superació d'un petit vailet malgrat la seva alçada i la seva aparent "petitesa". Posteriorment farem un debat al respecte per encetar el quadern d'Alternativa el tema"Si jo fos..."

El petit avetTràiler de "Kirikú y la bruja"

 El maltrato sutil  

 El circ de les papallones


 Esplèndid curtmetratge sobre la importància d'estimar-se un mateix per poder ser feliç.

Qui ha dit que és impossible?


I SI ENS DIBUIXEM COM A SUPERHEROIS?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada