dimarts, 20 de juny del 2017

FINAL DE CURS: INFORMACIONS IMPORTANTS

Benvolgudes famílies,

Encara que sembli mentida ja hem arribat al final de curs. Aquí us deixem informacions importants a tenir en compte:

Dimecres 21: Entrega de notes (no cal retornar-les firmades) i jocs d'aigua al pati. Molt important: els nens i nenes cal que portin roba de recanvi, una tovallola i xancletes (millor si són tancades). Farem jocs d'aigua i després es canviaran a les classes.
Amb les notes hi trobareu recomanacions de deures d'estiu personalitzades: a tothom li recomanem un quadernet d'estiu i, opcionalment, acabar el quadernet d'anglès. També trobareu recomanats altres deures per aquells nens i nenes que considerem que ho necessiten. 




Divendres 23: Revisió de les notes. És opcional i no obligatori.

Sobre llibres i llibretes...

- A les classes hi hem deixat el quadern d'alternativa, les llibretes de música, les llibretes de religió i d'alternativa així com les llibretes d'anglès. També guardarem els compassos, escaires, transportador d'angles i cartabons pel proper curs. 

- Si s'ha començat una nova llibreta al darrer trimestre, guardeu-la pel curs vinent!

- Aquest any no es repartirà cap full amb el material de llibres i llibretes a comprar. Ho teniu penjat al web de l'escola. Us han enviat un correu informant-vos d'aquest canvi. 

- Els alumnes que han fet el canvi de religió a alternativa cal que ho informin a Secretaria. Recordeu que cal comprar el quadern d'alternativa de 3r que utilitzem dos cursos. 

Esperem que hagueu gaudit tant del curs com nosaltres. Passeu unes molt bones vacances i fins al setembre!


Bon estiu i descanseu molt!! :)

M.Àngels i Vanesa 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada