dimarts, 20 de setembre del 2016

INFORMACIONS VARIADES

Benvolgudes famílies,

el curs va avançant i a poc a poc els alumnes es van habituant a una nova forma de treballar. Us demanem molta tranquil·litat i comprensió ja que el canvi de cicle inicial a cicle mitjà és gran. En la reunió de pares us informarem de les novetats però com a manual de supervivència fins aleshores us donem quatre consignes:

- Els deures a partir de 3r s'anoten el dia que tocaran. Els nens i nenes els han d'anar planificant al llarg de la setmana, a mida que els vagin fent els poden deixar a la classe que els corregirem o bé a casa fins al dia que toqui la matèria.

- Cal que reviseu conjuntament amb el vostre fill/a l'horari escolar per ajudar-lo a planificar la tasca de fer els deures i la maleta.

- L'agenda els tutors la revisem, com a mínim, un cop  per setmana conjuntament amb els alumnes.

- Anoteu qualsevol comunicació al darrere de l'agenda.

- Els dictats seran quinzenals i cal que els prepareu amb els vostres fills. Els dies de dictat cal que portin el llibre de català.

- Recordem a les famílies que encara han de pagar el material fungible (25€) ho haurien de fer fins a divendres 23 de setembre. Qualsevol dubte amb els pagaments, adreceu-vos a Direcció. 

Gràcies per la vostra col·laboració!

Tutores de 3r

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada